Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] War-Z latarka na start

ShastaMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc.Gdy zombie mnie zabija i gdy odczekam godzine ... oraz gdy wejde na ta sama postac niemam latarki.A czytalem ze mialo byc ''takie cuś ze'' po zabiciu postaci otrzymuje sie latarke.Niby jak mam bez latarki lazic xD.Niechce mi sie ciagle robic nowej postaci i przekladac do safezone.Albo biegnac z jednego konca do drugiego po to zeby isc do malo zaludnionej wioskI;p

Slyszalem tez ze dostaje sie jedzonko a ja dostalem 1 raz tylko latarke

ie068n.jpg
Opublikowano

Nie ma czegoś takiego.

Dam ci tipa.

Jak zaczynasz to polecam ci przebywać w górnej części mapy, wokół tego długiego jeziorka :)

Więcej ci nie powiem, ale jak pobiegasz sobie tam to sie dowiesz

ExMod CA -> ban za nic na koncie Pba

76561198030011137.png

Opublikowano

No lepsze to niż nic, wcześniej przy stworzeniu postaci nie było nawet latarki :D .

Jeśli postać Ci zginie i ją zrevivujesz to jest ona niestety już bez latarki.

A jeśli chcesz coś szybko zdobyć to polecałbym Ci iść do małych wiosek typu Rocky Ford, Hill Ranch, SmallVille itd.

Odciągasz zombie i wracasz lub po prostu na sprincie wbiegasz, podnosisz, uciekasz.

N3aQbHb.jpg

Opublikowano

Kiedys po stworzeniu/odrodzeniu sie postaci dostawalo sie troszke jedzenia. Niestety teraz zostalo to zmienione... Latarke dostaje sie tylko wtedy kiedy stworzysz nowa postac. Jak cie ktos zabije i odrodzisz postac na nowo tej zaczniesz bez niczego. Oczywiscie zawsze mozesz wybrac itemy z Global Inventory i ''wlozyc je do plecaka tej postaci.

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

GoblinMordu ty idioto. Gadasz, żeby łaził do smallville? No chyba cie coś. To prawie najczęściej odwiedzane miasteczko. Niech chodzi do springe ridge. Bardzo Ci to polecam na początek gry. 0 zombie tylko latasz bierzesz itemy i idziesz do inventory. Kiedy Ci się więcej nazbiera szukasz broni najlepiej na farmach hill ranch, albo bardzo na południu na innych takich farmach. Potem chodzisz tam gdzie jest w cholere broni, do camp splinter. No i już jesteś ustawiony. No i jeszcze polecam chodzić do super of junction(jakoś tak) jeśli chcesz zdobyć dużo rzeczy do leczenia, bo do smallville nie opłaca Ci się chodzić. Zbyt dużo ludu.

Opublikowano

Ale do globala nieraz trzeba iść niewiadomo ile . . .

76561198030011137.png

Opublikowano

Reporter brak mi słów do Ciebie, na szczęście ja potrafię się opanować..

Camp Splinter? po update tam przebywa najwięcej ludzi, loot jest tam ogromny..

Byłem tam z moją ekipą i na serwerze z 10 osobami , 7 było właśnie tam.

Iść tam samemu to istne samobójstwo :)

A co do SmallVille, chodzi tam wiele osób z latarkami i można na nich przykampić, wystarczy tylko do tego cierpliwość.

Jeśli nie wiesz to proszę abyś się nie udzielał.

Pozdro ziąą :)

N3aQbHb.jpg

Opublikowano

GoblinMordu ty idioto. Gadasz, żeby łaził do smallville? No chyba cie coś. To prawie najczęściej odwiedzane miasteczko. Niech chodzi do springe ridge. Bardzo Ci to polecam na początek gry. 0 zombie tylko latasz bierzesz itemy i idziesz do inventory. Kiedy Ci się więcej nazbiera szukasz broni najlepiej na farmach hill ranch, albo bardzo na południu na innych takich farmach. Potem chodzisz tam gdzie jest w cholere broni, do camp splinter. No i już jesteś ustawiony. No i jeszcze polecam chodzić do super of junction(jakoś tak) jeśli chcesz zdobyć dużo rzeczy do leczenia, bo do smallville nie opłaca Ci się chodzić. Zbyt dużo ludu.

Popieram. Idziemy do Springe Ridge,( tylko uwazamy bo niżej jest mały obóz, nic tam nie dropi, a jest duzo zombie ) podnosimy jakąkolwiek broń i idziemy do taylor ranch.

Idzie łatwo wejść od góry ( nie polecam od ulicy ), dropią tam pałki, kastety, noże, wszystkie trzy krugery, mosiny, mossbergi, obrzyny, m4 semi, Blaser 93R i wokół szopy trochę jedzenia :)

76561198030011137.png

Opublikowano

bez latarki też da sie grać :) jak odrodzisz postać idź do jakiegoś miasta zluruj zombie i sprintem wybiegnij póki nie znajdziesz broni, potem możesz wejść na jakiś murek, samochód etc. i nawalać je z młotka albo coś :p

Opublikowano

bez latarki też da sie grać :) jak odrodzisz postać idź do jakiegoś miasta zluruj zombie i sprintem wybiegnij póki nie znajdziesz broni, potem możesz wejść na jakiś murek, samochód etc. i nawalać je z młotka albo coś :P

A ja sie zastanawialem czy te wchodzenie na auto i bicie zombie to nie jest wykorzystywanie bugow ? No bo w sumie zombie nie moga tam wyjsc a my je bijemy jak bezbronnego wieprzka

ie068n.jpg
Opublikowano

A ja sie zastanawialem czy te wchodzenie na auto i bicie zombie to nie jest wykorzystywanie bugow ? No bo w sumie zombie nie moga tam wyjsc a my je bijemy jak bezbronnego wieprzka

Nie, to nie jest bug. Zombie nie potrafią skakać dlatego nie wejdą na ten samochód, owszem są niskie auta przez które może zombie wejść. Ostatnio byłem we frosty i zombie weszło na ambulans gdzie siedziałem.

w83od2.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...